Видео: Одбраната на Дарко Арсиќ избрана во топ 5 одбрани во СЕХА лигата во септември

08.10.2016 22:52
14612541_825886610847414_5194133364227583945_o_resize

Маркетинг тимот на СЕХА лигата ги одбра најдобрите 5 одбрани во месец септември.

Една од бројните одбрани на нашиот Дарко Арсиќ е избрана во Топ 5.

 .

Топ 5 одбрани:

Прочитано 2 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − 1 =