(Видео) Паралелно со децата, во кампот на Металург тренираат и нашите селекции генерација 2002/3

20.06.2016 15:13
13453078_102314473532333_642793975_o

13441951_102314026865711_563774040_o_resize

Покрај децата од нашите ракометни школи, во кампот на Металург престојуваат и тренираат и нашите селекции од генерации 2002/3, предводени од Даниела Тасеска (женска екипа) и Александар Јовиќ (машка екипа).

Прочитано 770 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − = 0