(Видео) Победничкиот гол на Лазар Лаки Додиќ

01.04.2019 01:59
EMI_8116_resize

Одигравме цел финален натпревар, ама победникот се решаваше во последните неколку секунди. Стефан Додиќ упати удар, кој го одбрани голманот на Охрид. Кога изгледаше дека ја загубивме топката, од никаде се појави Лазар Лаки Додиќ кој го постигна победничкиот гол.

Браво мајсторе.

Прочитано 1.189 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 − 2 =