(Видео) Погодокот на Мартин Серафимов е прогласен за гол на натпреварот

22.02.2019 21:54
GIL_6125_resize-610x219_resize

Има само 18 години, а еден е од најголемите таленти во нашиот ракомет.

На средбата со Стеауа влезе во последната четвртина, но тоа не му посмета да постигне три гола, а едниот од нив е прогласен за гол на натпреварот.

Погледнете ја неговата магија.

.

Прочитано 1.024 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 12