ВИДЕО: ПРЕС-КОНФЕРЕНЦИЈА ПО НАТПРЕВАРОТ БОРАЦ Б.Л. – МЕТАЛУРГ

01.10.2013 22:59

za tekst

По натпреварот Борац Б.Л. – Металург се одржа редовната прес-конференција. Со посредство на порталот “Балкан Хандбал“ ги добивме видео-изјавите на тренерите и на играчите на двата тима,

Изјава на Игор Мандиќ.

Изјава на Бојан Црномарковиќ.

Изјава на Марио Блажевиќ.

Прочитано 2.580 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 4 = 2