(Видео) СЕХА-лигата создаде апликација за сите вести од лигата на мобилен телефон

17.10.2018 09:00
seha-na-mobilen

СЕХА-лигата реши да создаде мобилна апликација со која пристапот до информациите за лигата ќе биде многу полесен за сите љубители на ракометот.

Апликацијата SEHA ќе биде достапна во Google Play и App Store, за сите Android и iOS мобилни уреди. Корисникот ќе може бесплатно да ја преземе апликацијата на неговиот уред и да добие пристап до сите ракометни содржини што можат да се најдат на веб-страница на СЕХА-лигата.

Апликацијата е достапна за преземање од понеделник, 15 октомври 2018 година, од 18:00 часот.

.

Прочитано 40 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − = 1