(Видео) Тренинг на Гоце Макалоски

24.06.2016 20:06
13509806_110139532749827_439183891_o

Гоце Макалоски е поранешен наш ракометар, кој сега ја предводи нашата школа во Прилеп, која е една од најбројните и најуспешни наши школи.

Еве како изгледа еден негов тренинг.

.

Прочитано 1.038 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 − = 0