(Видео) Тренинг на машката селекција 2002/3 во склопот на нашиот летен камп

21.06.2016 15:01
13467681_106276256469488_112210475_o

Се тренира во летниот камп на Металург, се тренира се додека дресовите не станат “жива вода“.

.

Прочитано 445 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 − 7 =