(Видео) Тренира генерација 2006/7

22.06.2016 20:41
13467819_108007896296324_1762772364_o

Во нашиот летен камп во втората смена има доста деца од генерација 2006/7. Еве еден нивен тренинг, што го води Даниела Тасеска.

Прочитано 392 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 6 = 1