(Видео) Во решавачкиот момент, на Шпенде не му затрепери раката

19.12.2018 01:27

На средбата Извиѓач – Металург, при резултат 30:30, остана да се изведе седмерец, чија реализација ќе значеше втора победа на Металург и три нови бодови.

Тој решавачки седмерец се нафати да го изведе Александар Шпенде…и не му затрепери раката.

.

Прочитано 461 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − = 5