(Видео) Забава во кампот на Металург – на ред е пантомима

20.06.2016 21:05
13460796_104737206623393_1805218812_o

Безграничен е изборот на забави во нашиот летен камп, па на ред дојде и пантомимата.

Децата задоволни, тренерите задоволни, сите се задоволни.

Прочитано 696 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + 5 =