(Видео) Златниот гол на Марио Танкоски

12.05.2019 03:10
DAR_3416_resize

Течеше последната серија на седмерци… За Вардар реализираше Скубе…За Металург се намести да шутира Танкоски. Огромна одговорност за младото момче на Металург.

Марио шутна и погоди, а потоа се експлодираше…потоа веќе никој ништо не знаеше. Поточно едно нешто сите знаевме – го освоивме Купот.

Прочитано 1.668 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − = 5