ВИДЕОСПОТ: МЕТАЛУРГ- НАПРАВЕНО ВО МАКЕДОНИЈА

28.05.2014 15:52

za tekst

Видеоспотот е направен во “Н.Македонија“ и е колаж од фотографии направени од нејзините фоторепортери.

Прочитано 1.715 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 5