Во Автокоманда утре почнува меѓународниот турнир на кадетски репрезентации

09.12.2019 12:57
FLP_6703

Утре во „Автокоманда“ почнува меѓународен ракометен турнир на кој учествуваат две кадетски репрезентации на Македонија, како и репрезентациите на Србија, Бугарија и на Босна и Херцеговина.

Селектор на македонските репрезентации е Никола Матлиески, а дуелот меѓу “А“ и “Б“ тимот на Македонија е закажан на последниот ден од турнирот.

.

Распоред:

Вторник, 10.12.2019 г.:
18 часот:   Македонија (Б) – Србија
20 часот:  Македонија (А) – Бугарија

Среда, 11.12.2019 г.:
10 часот:  Босна и Херцеговија – Србија
12 часот:  Македонија (Б) – Бугарија
18 часот:  Босна и Херцеговина – Бугарија
20 часот:  Македонија (А) – Србија

Четврток, 12.12.2019 г.:
10 часот:  Бугарија – Србија
12 часот:  Босна и Херцеговина – Македонија (Б)
18 часот:  Македонија (А) – Босна и Херцеговина

Петок, 13.12.2019
10 часот:  Македонија (А) – Македонија (Б)

Прочитано 270 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − = 1