Топ Вести

ВО КУМАНОВО СЕ ОТВАРА НОВА ШКОЛА НА МЕТАЛУРГ

01.10.2014 19:51
10717751_10203306979176705_1163003711_n

za tekst

Во Куманово се отвара нова школа на Металург. Школата ќе почне со работа на 2 октомври, во салата на О.У. “Христијан Тодоровски Карпош“.

Во школата ќе тренираат деца од генерации од 2002 до 2006 години, а школата ќе водат тренерите Александар Русевски и Миодраг Пауновиќ.

Термини:

Вторник:  12 – 13 часот.

Четврток:  18 – 19 часот.

Недела:  12 – 13 часот.

Фото:

Прочитано 239 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − = 0