ВО НЕДЕЛА СТАРТУВА МИНИ ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

18.04.2012 11:57
logo_slika_zdravje-610x74

Стартува новата сезона на мини лигата на Металург. Оваа сезона ќе се натпреваруваат 16 екипи поделени во три категории: генерација 98/99, генерација 2000/2001 и генерација 2002 и помали.

Ќе се одиграат вкупно пет кола.

Еве ги тимовите кои ќе настапат во лигата:

 

Генерација 98/99:

1. Нова Македонија (тренер Горан Стојков)                Се игра 2х15 минути.

2. Бетон (тренер Никола Матлиевски)

3. Винарија Стоби (тренер Никола Матлиевски)

4. Ре-Медика (тренер Силвана Миленковиќ)

5. Дуферко (тренер Слободан Чивлачки)

6. Репро 21 (тренер Јуле Црвенковска)

 

Генерација 2000/2001:

1. Баурфајнд (тренер Горан Стојков)                           Се игра 2х15 минути.

2. Рено (тренер Никола Матлиевски)

3. Факом (тренер Никола Матлиевски)

4. Папилон (тренер Силвана Миленковиќ)

5. Пелистерка Кола (тренер Слободан Чивлачки)

6. Капитал (тренер Јуле Црвенковска)

 

Генерација 2002 и помали:

1. Репро 1 (тренер Никола Матлиевски)                        Се игра 2х10 минути.

2. Макстил (тренер Никола Матлиевски)

3. Кемпа (тренер Силвана Миленковиќ)

4. Бекстејџ (тренер Слободан Чивлачки)

Прочитано 577 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − 1 =