ВО ОВОЈ МОМЕНТ ПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАТПРЕВАРОТ МЕТАЛУРГ – ДИНАМО МИНСК

14.10.2013 16:11
1381371_672425722768621_1085704066_n

za tekst

Точно во 17 часот почна продажбата на влезниците за натпреварот од 4. коло во Лигата на шампионите, меѓу екипите на Металург и на Динамо Минск. На располагање се околу 3000 влезници.

Пρодажбата се одвива на пρодажните места на нашиот официјален дистρибутеρ “ΚупиΚаρтиЗаСе”, во Сκопје и низ Маκедонија, и онлине, на www.kupikartizase.com.

Цените на влезниците по блоκови се следни:
-Блоκови Б7, Б8 и Б9 по цена од 150 денаρи,
-Блоκови Б5, Б6, Б10, Б11 и Б15 по цена од 200 денаρи,
-Блоκови М7, М8 и М9 по цена од 200 денаρи,
-Блоκ М1 по цена од 300 денаρи.

Напомена: Блоκовите Б2-Б4, Б12, Б14, М1(дел) – М4, М12-М15 се пρодадени κаκо блоκ-влезници.

metalurg_dinamo (1)_resize

Прочитано 1.049 пати

(7) Коментари

 1. Дали седиштата почнувајќи од 1,2, 3 … од блок 15 се до блок 14 или се до ѕидот. Поздрав

  • некои прашања не заслужуваат одговор!!

 2. Do blok 14

 3. Каде ќе можат да се заменат сезонските карти за Блок 5, што беа пуштени во продажба по мечот со ПСЖ, а се купени online?

  Поздрав

  • На натпреварот со Динамо Минск ќе влезете со таа карта, без да ви ја скинат, а од вторник ќе можете да си ја подигнете картичката во Југотон.

   • Јас само ја имам добиената потврда за направена резервација online, нема карта. Дали ќе може со тоа да се влезе?

    • Не, со потврдата нема да можете да влезете. Морате да ја промените за реална карта. Можете во Југотон, или на денот на натпреварот, на касата во СЦ Борис Трајковски.

Напишете коментар


+ 1 = 3