ВО ОВОЈ МОМЕНТ ПОЧНА ПРОДАЖБАТА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАТПРЕВАРОТ МЕТАЛУРГ – ДИНАМО МИНСК

14.10.2013 16:11
1381371_672425722768621_1085704066_n

za tekst

Точно во 17 часот почна продажбата на влезниците за натпреварот од 4. коло во Лигата на шампионите, меѓу екипите на Металург и на Динамо Минск. На располагање се околу 3000 влезници.

Пρодажбата се одвива на пρодажните места на нашиот официјален дистρибутеρ “ΚупиΚаρтиЗаСе”, во Сκопје и низ Маκедонија, и онлине, на www.kupikartizase.com.

Цените на влезниците по блоκови се следни:
-Блоκови Б7, Б8 и Б9 по цена од 150 денаρи,
-Блоκови Б5, Б6, Б10, Б11 и Б15 по цена од 200 денаρи,
-Блоκови М7, М8 и М9 по цена од 200 денаρи,
-Блоκ М1 по цена од 300 денаρи.

Напомена: Блоκовите Б2-Б4, Б12, Б14, М1(дел) – М4, М12-М15 се пρодадени κаκо блоκ-влезници.

metalurg_dinamo (1)_resize

Прочитано 1.049 пати

(7) Коментари

 1. Дали седиштата почнувајќи од 1,2, 3 … од блок 15 се до блок 14 или се до ѕидот. Поздрав

  • некои прашања не заслужуваат одговор!!

 2. Do blok 14

 3. Каде ќе можат да се заменат сезонските карти за Блок 5, што беа пуштени во продажба по мечот со ПСЖ, а се купени online?

  Поздрав

  • На натпреварот со Динамо Минск ќе влезете со таа карта, без да ви ја скинат, а од вторник ќе можете да си ја подигнете картичката во Југотон.

   • Јас само ја имам добиената потврда за направена резервација online, нема карта. Дали ќе може со тоа да се влезе?

    • Не, со потврдата нема да можете да влезете. Морате да ја промените за реална карта. Можете во Југотон, или на денот на натпреварот, на касата во СЦ Борис Трајковски.

Напиши одговор на Predrag Откажи одговор


7 − 2 =