Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург

08.03.2019 19:42
190222217_DSC0001_resize-610x405-610x405

Во регионите Скопје и Исток утре се игра второто коло од мини-лигата на Металург.

.

Турнирот во Скопје е дводневен и ќе се игра според следниот распоред:

Сабота:

08.30  Репро 21 – РЖ Институт   М.2006/7

09.10  Синалко – Кожувчанка   Ж. 2006/7

09.50  РК Металург – Тиквеш   М. 2004/5

10.30  РЖ Институт – Ре Медика   М.2006/7

11.10  Синалко – Нова Македонија   Ж. 2006/7

11.50  Рено – Тиквеш 1   М. 2008

11.50  Стоби – Репро 1   М. 2008

12.20  Хотел Бетон – Металург кадети   М. 2008

12.20  Бетон – Металург пионери   М. 2008

12.50  Металург Јуниорки – Колибри   Ж. 2008

12.50  Металург Јуниор – Факом   М. 2008

13.20  Тиквеш 2 – Стоби   М. 2008

13.20  Весна Акумулатори – Рено   М. 2008

13.50  Металург кадети – Бетон   М. 2008

13.50  Репро 1 – Хотел Бетон   М. 2008

14.20  Тиквеш 1 – Металург Јуниор   М. 2008

14.20  ЖРК Металург  – Металург Јуниорки   Ж. 2008

Недела:

08.30  Кемпа – Ре Медика  М.2006/7

09.10  РК Металург – ПГО  М. 2004/5

09.50  Репро 21 – Хандбал Старс   М.2006/7

10.30  Весна Акумулатори – Хандбал Старс   М. 2008

10.30  ЖРК Металург – Хандбал Старс   Ж. 2008

11.30  Хандбал Старс – Факом   М. 2008

11.30  Колибри  – Хандбал Старс   Ж. 2008

.

Турнирот, пак, во регионот Исток е еднодневен и се игра во Виница според следниот распоред:

Сабота:

10.00  Весна Акумулатори – Астра Спорт   М.2006/7

10.40  Торо Спорт – Младинец   М.2006/7

11.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка   М.2006/7

12.00  Дедо Иљо Малешевски – Младинец    М.2004/5

12.40  Астра Спорт – Младинец   Ж.2006/7

13.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка    Ж.2006/7

14.00  РК Крива Паланка – Весна Акумулатори   М.2006/7

14.40  Астра Спорт – Торо Спорт   М.2006/7

15.20  Младинец – Дедо Иљо Малешевски   М.2006/7

16.10  Младинец – РК Крива Паланка 3   М.2008 и помали

16.40  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2   М.2008 и помали

17.10  РК Крива Паланка 2 – РК Крива Паланка 1   Ж.2008 и помали

Прочитано 195 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + = 12