Во Виница ќе се одигра вториот турнир од мини-лигата на Металург за регионот Исток

04.03.2019 22:49
logo_resize-610x305

Паралелно со натпреварите од второто коло на мини-лигата на Металург за регионот Скопје, во Виница ќе се одигра и вториот турнир за регионот Исток. Се игра еднодневно и тоа в сабота.

.

Распоред:

10.00  Весна Акумулатори – Астра Спорт   М.2006/7

10.40  Торо Спорт – Младинец   М.2006/7

11.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка   М.2006/7

12.00  Дедо Иљо Малешевски – Младинец    М.2004/5

12.40  Астра Спорт – Младинец   Ж.2006/7

13.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка    Ж.2006/7

14.00  РК Крива Паланка – Весна Акумулатори   М.2006/7

14.40  Астра Спорт – Торо Спорт   М.2006/7

15.20  Младинец – Дедо Иљо Малешевски   М.2006/7

16.10  Младинец – РК Крива Паланка 3   М.2008 и помали

16.40  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2   М.2008 и помали

17.10  РК Крива Паланка 2 – РК Крива Паланка 1   Ж.2008 и помали

Турнирот ќе заврши во 17.40 часот.

Прочитано 415 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − 5 =