Во Виница се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток. Резултати

10.03.2019 12:54
53827774_815031912210793_6956629688349360128_n_resize

Во Виница, а во организација на нашата школа Торо Спорт, предводена од Тодорчо Николов, се одигра вториот турнир во мини-лигата на Металург за регионот Исток.

Одиграни се вкупно 12 интересни натпревари во кои настапија екипи од нашите школи од Виница, Македонска Каменица, Берово, Крива Паланка, Кочани и од Пробиштип.

.

Резутати:

10.00  Весна Акумулатори – Астра Спорт   М.2006/7   9:18

10.40  Торо Спорт – Младинец   М.2006/7   15:14

11.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка   М.2006/7   14:7

12.00  Дедо Иљо Малешевски – Младинец    М.2004/5   8:18

12.40  Астра Спорт – Младинец   Ж.2006/7   20:4

13.20  Дедо Иљо Малешевски – РК Крива Паланка    Ж.2006/7   21:4

14.00  РК Крива Паланка – Весна Акумулатори   М.2006/7   11:9

14.40  Астра Спорт – Торо Спорт   М.2006/7   12:16

15.20  Младинец – Дедо Иљо Малешевски   М.2006/7   17:16

16.10  Младинец – РК Крива Паланка 3   М.2008 и помали   12:1

16.40  РК Крива Паланка 1 – РК Крива Паланка 2   М.2008 и помали   6:4

17.10  РК Крива Паланка 2 – РК Крива Паланка 1   Ж.2008 и помали   4:7

Прочитано 495 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − 1 =