ВРЕМЕПЛОВ

29.11.2011 00:11
2.Knigata na Kole._resize

Драги наши посетители !

Од денес, на нашиот сајт, воведуваме нова рубрика која ја нарековме “Времеплов“. Оваа рубрика им ја должиме на сите генерации кои, во изминатите 4 децении, го носеле дресот на нашиот сакан клуб. Ракометари, никнати во клубот, или дојдени од најразлични средини, сите со единствена цел – доброто и славата на Металург. Нивните имиња, нивните напори, не смеат да бидат заборавени. Наша цел е, сите тие луѓе и настани, да бидат прикажани во своето вистинско светло.

Во рубриката нема да биде запазен хронолошкиот ред на настаните. Статиите ќе се објавуваат како што ќе добиваме податоци.

Апелираме до сите, кои поседуваат било какви слики, документи или било што друго, врзано за историјата на нашиот клуб, да ги споделат со нас. Можат да не посетат во нашите службени простории или да ги испратат по електронска пошта. Нашата адреса е: ул.Јане Лукроски бр.6, нас. Автокоманда. Нашата ел.пошта е:  officemetalurg@yahoo.com

Фото:

Прочитано 301 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + 6 =