Закажан е фајналфор-турнирот во мини-лигата на Металург

30.05.2018 09:19
190222217_DSC0001_resize

На 11 јуни, во салата Автокоманда, ќе се одржи фајналфор-турнирот во мини-лигата на Металург, со кој традиционално завршува сезоната во Металург.

На фајналфорот ќе настапат најдобрите четири екипи, по две од регионите Скопје и Исток, во машка и женска конкуренција, во генерации 2006/7 и 2004/5.

.

М.2006/7 Ж.2006/7 М.2004/5 Ж.2004/5
Скопје Скопје Скопје Скопје
Макстил ЖРК Металург Сани 14 Сани 14
Сани 14 Сани 14 ПГО РШ Макалоски
Исток Исток Исток Исток
Астра Спорт Астра Спорт 1 Торо Спорт Брегалница
Д.И.Малешевски Д.И.Малешевски Тиквеш Д.И.Малешевски

 

.

Распоред на натпреварите:

10.00 Полуфинале 1 (Машки 2006/7)   Астра Спорт – Сани 14

10.00 Полуфинале 2 (Машки 2006/7)   Макстил – Д.И.Малешевски

10.30 Полуфинале 1 (Женски 2006/7)   Астра Спорт 1 – Сани 14

10.30 Полуфинале 2  (Женски 2006/7)   ЖРК Металург – Д.И.Малешевски

11.10 Полуфинале 1 (Женски 2004/5)   Сани 14 – Д.И.Малешевски

11.50 Полуфинале 2 (Женски 2004/5)   Брегалница – РШ Макаловски

12.30 Полуфинале 1 (Машки 2004/5)   Торо Спорт – ПГО

13.10 Полуфинале 2 (Машки 2004/5)   Сани 14 – Тиквеш

14.00 Средба за 3. место (женски 2006/7)

14.30 Средба за 3. место (машки 2006/7)

15.10 Средба за 3. место (женски 2004/5)

15.50 Средба за 3. место (машки 2004/5)

16.40 Финале (женски 2006/7)

17.10 Финале (машки 2006/7)

17.50 Финале (женски 2004/5)

18.30 Финале (машки 2004/5)

19.20 Свечено затворање на сезоната во мини-лигата на Металург

Прочитано 106 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


9 + = 13