ЗАМЕНАТА НА БЛОК-КАРТИТЕ ЌЕ ПРОДОЛЖИ ВО СЦ “БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

27.09.2013 12:49
sina_resize

za tekst

Продолжува замената на купените блок-карти со пластични картички. До денеска, до 21 часот, истите ќе можат да се менуваат во продажното место Југотон (ГТЦ), а веќе од утре, со почеток во 12 часот, замената ќе продолжи на касата во СЦ “Борис Трајковски“.

Напоменуваме дека во продажба се уште има мала количина на влезници.

Пластична картичка за Б-блокови.

Пластична картичка за Б-блокови.

Прочитано 612 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + 6 =