ЗАВРШИ НАГРАДНАТА ИГРА НА МЕТАЛУРГ

23.02.2012 19:23
sajt_resize6_resize

По неколку дена напрегната борба заврши наградната игра на Металург. Победниците, како што е познато, добиваат по две карти за натпреварот Металург – Хамбург.

Среќните добитници се:

1. Горан Ченто   695 лајкови

2. Лиљана Лазова екс Илиева   669

3. Мартин Стојмановски   642

4. Филип Ангелковиќ   633

5. Петрушевски Христијан Кико   631

Добитниците ќе бидат поединечно контактирани за да го договориме начинот на кој ќе ги добијат влезниците.

Прочитано 1.064 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + 1 =