ЗАВРШИ НАГРАДНАТА ИГРА НА МЕТАЛУРГ

15.03.2012 20:06
sala publika

Точно во 20.00 часот заврши наградната игра на Металург. Овој пат учествуваа многу повеќе наши фанови и имаа многу повисоки резултати него минатиот пат.

Сепак петорица меѓу нив собраа најмногу лајкови.

Добитници на по две карти за натпреварот против Загреб се:

1. Петрушевски Христијан Кико   873 лајкови.

2. Салтиров Драган   792

3. Андреј Андреев   789

4. Филип Јанкоски   768

5. Ана Ѓуроска   766

Им честитаме на добитниците и секој од нив ќе биде посебно контактиран за да се договориме околу начинот на подигање на картите.

Прочитано 481 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 + 6 =