ЗАВРШИ ПРВАТА СМЕНА ОД ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ

18.06.2014 14:53
DSC_0806_resize

za tekst

Денеска заврши првата смена од летниот камп на Металург. Децата од школите во Скопје, Кавадарци, Струмица, Каменица и од Виница, околу 150 на број, поминаа шест незаборавни дена во кои ги учеа вештините на ракометната игра, но и се забавуваа, другаруваа. Секој од нив носи пријатни спомени и секој од нив стекна многу нови пријатели. Сите ветуваат – ќе се видиме и следната година во Охрид.

Фото:

Прочитано 916 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − = 4